Αρχεία στο τεκμήριο

Περιγραφή:
Κείμενο παρουσίασης
Έκταση:
8 σελίδες
Μέγεθος:
1.82 MB
Μορφότυπος:
Adobe PDF
Εκδοχή ψηφιακού τεκμηρίου:
Δημοσιευμένη/του Εκδότη

https://hdl.handle.net/20.500.12776/16653Στυλ βιβλιογραφικής αναφοράς:
Health 2015: Η ελληνική συμμετοχή στο Πρόγραμμα “Health, Demographic Change & Wellbeing” - Ορίζοντας 2020: Πρόγραμμα εργασίας 2015
Δημιουργός: 
Εκδότης: 
Συντελεστής: 
Γραφίστας: 
Περίληψη: 
Η παρούσα αναφορά ανήκει στη σειρά των ειδικών εκθέσεων και μελετών που εκδίδει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, με δείκτες που αναδεικνύουν σημαντικές πλευρές της εγχώριας ερευνητικής δραστηριότητας. Η έκθεση δημοσιεύεται σε ετήσια βάση και περιλαμβάνει τα αποτελέσματα για την ελληνική συμμετοχή στις προκηρύξεις του προηγούμενου έτους (2015) για το πρόγραμμα «SC1 – Health, Demographic Change & Wellbeing» του Προγράμματος Ορίζοντας 2020. Η έκδοση είναι βασισμένη στα εγκεκριμένα έργα.
Ημερομηνία: 
08/06/2016
Γλώσσα: 
Ελληνικά
Τόπος έκδοσης: 
Αθήνα
Θεματική κατηγορία: 
Τόπος (θέμα): 
Χρονική περίοδος (θέμα): 
Λέξεις-Κλειδιά: 
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: 
© 2016 Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
Έχει σχέση με: 
Ηλεκτρονική διεύθυνση του τεκμηρίου στον εκδότη: 
Σημειώσεις: 
Τα στοιχεία που παρατίθενται βασίζονται σε στοιχεία που δημοσιεύονται στη βάση e-CORDA της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε δεδομένα που συγκεντρώνει το ΕΚΤ από τη λειτουργία του ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020 και ειδικότερα το πρόγραμμα«SC1 – Health, Demographic Change & WellbeingCT». Τα στοιχεία ενδέχεται να τροποποιηθούν κατά την εξέλιξη υλοποίησης των έργων.
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) υποστηρίζει ως Εθνικό Σημείο Επαφής (National Contact Point) την ελληνική ακαδημαϊκή,ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα σε τομείς του προγράμματος “Ορίζοντας 2020”.
Εμφανίζεται στις συλλογές: