Άδεια
https://hdl.handle.net/20.500.12776/17095Στυλ βιβλιογραφικής αναφοράς:
Διαδικτυακή εκδήλωση "Ευκαιρίες χρηματοδότησης & δικτύωσης στον Ορίζοντα Ευρώπη στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών, της Βιομηχανίας και του Διαστήματος"
Διοργανωτής συνάντησης: 
Ομιλητής: 
Ημ/νία εκδήλωσης: 
19/07/2021
Τόπος εκδήλωσης: 
Διαδικτυακά
Περίληψη: 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Ευκαιρίες χρηματοδότησης & δικτύωσης στον Ορίζοντα Ευρώπη στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών, της Βιομηχανίας και του Διαστήματος", οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στις θεματικές των Ψηφιακών Τεχνολογιών, της Βιομηχανίας και του Διαστήματος και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματα τους στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ιστορίες επιτυχίας στους παραπάνω τομείς και σχετικές μελέτες για τον αντίκτυπο της Έρευνας στην Τεχνολογική Ανάπτυξη. Επιπροσθέτως, οι Εθνικοί Εκπρόσωποι για το Cluster 4 (Digital, Industry, Space) πραγματοποίησαν τοποθετήσεις σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για την Έρευνα και την Καινοτομία στον τομέα.
Τέλος, το ΕΚΤ παρουσίασε τις δράσεις και τις υπηρεσίες του προς την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα, ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas.
Γλώσσα: 
Ελληνικά
Θεματική κατηγορία: 
Λέξεις-Κλειδιά: 
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: 
© 2021 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
Πρόγραμμα χρηματοδότησης: 
Ορίζοντας Ευρώπη
Έργο χρηματοδότησης: Ευρωπαϊκό: 
Cluster 4 (Digital, industry, Space)
Διατίθεται ανοιχτά στην τοποθεσία: 
Σχετικό υλικό (εξωτερικός σύνδεσμος): 
Προβλεπόμενο κοινό: 
Εμφανίζεται στις συλλογές: