Αρχεία στο τεκμήριο

Περιγραφή:
Κείμενο έκδοσης
Έκταση:
30 σελίδες
Μέγεθος:
3.03 MB
Μορφότυπος:
Adobe PDF
Εκδοχή ψηφιακού τεκμηρίου:
Δημοσιευμένη/του Εκδότη

https://hdl.handle.net/20.500.12776/16506Στυλ βιβλιογραφικής αναφοράς:
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων 2016-2018
Δημιουργός: 
Εκδότης: 
Συντελεστής: 
Γραφίστας: 
Συνεργάτης: 
Περίληψη: 
Η συγκεκριμένη αποτελεί την πρώτη καταγραφή των στρατηγικών και των επιχειρησιακών πρακτικών που συνδέονται άμεσα με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, με διαχωρισμό μεταξύ καινοτόμων και μη-καινοτόμων επιχειρήσεων την περίοδο 2016-2018. Τα στοιχεία συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της πανελλήνιας στατιστικής έρευνας που διεξήγαγε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, ως η αρμόδια εθνική αρχή του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος, με τη συνεργασία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η διεξαγωγή της έρευνας, η ανάλυση των δεδομένων και η παραγωγή των δεικτών υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Τεκμηρίωσης Συστήματος ΕΤΑΚ / Τμήμα Δεικτών και Δράσεων ΕΤΑΚ του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσηςκαι Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).
Ημερομηνία: 
10/07/2020
Γλώσσα: 
Ελληνικά
Τόπος έκδοσης: 
Αθήνα
ISBN: 
978-618-84669-8-2
Θεματική κατηγορία: 
Τόπος (θέμα): 
Χρονική περίοδος (θέμα): 
Λέξεις-Κλειδιά: 
Κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων: 
© 2020 Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
Όροι και προϋποθέσεις δικαιωμάτων: 
Το έργο αυτό διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού -Μη Εμπορική Χρήση -Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές Προκειμένου να δείτε αντίγραφο της άδειας επισκεφθείτε: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
Έχει σχέση με: 
Έχει εκδοχή: 
Ηλεκτρονική διεύθυνση του τεκμηρίου στον εκδότη: 
Σημειώσεις: 
Το ΕΚΤ πραγματοποίησε τη διεξαγωγή της στατιστικής έρευνας για την Καινοτομία σε συνεργασία με την EΛΣΤΑΤ. Η συλλογή των στοιχείων υλοποιήθηκε με ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου διαδικτυακού περιβάλλοντος, που αναπτύχθηκε από το ΕΚΤ.
ο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (www.ekt.gr), είναι η αρμόδια εθνική αρχή του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος για την παραγωγή των επίσημων στατιστικών στοιχείων Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΦΕΚ 4671/19.12.2019). Το ΕΚΤ διενεργεί τη συλλογή και επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων για την Καινοτομία στις επιχειρήσεις από το 2012, με πρώτη περίοδο αναφοράς την τριετία 2010-2012.
Εμφανίζεται στις συλλογές: