Skip navigation
Αρχική
Πλοήγηση
Συλλογές
Όλα τα τεκμήρια
Πλοήγηση με:
Τύπος
Δημιουργός/Συντελεστής
Ημερομηνία
Θεματική κατηγορία
Λέξη-κλειδί
Σχετικά
Επικοινωνία
Ελληνικά
English
Το Αποθετήριό μου
Ενημέρωση μέσω
email
Επεξεργασία προφίλ
Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ
Πλοήγηση στο Αποθετήριο ανά "
Λέξη-κλειδί
": Τρόφιμα
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
(Επιλέξτε έτος)
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
(Επιλέξτε μήνα)
Ιανουαρίου
Φεβρουαρίου
Μαρτίου
Απριλίου
Μαΐου
Ιουνίου
Ιουλίου
Αυγούστου
Σεπτεμβρίου
Οκτωβρίου
Νοεμβρίου
Δεκεμβρίου
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Τίτλος
Ημερομηνία
Σε σειρά:
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα/σελίδα:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Αποτελέσματα 1 έως 14 από 14
Preview:
Τίτλος:
Ενημερωτική ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Fammels, Mathea; Fysekidis, Antonios; Cherrett, Mike; Pianesi, Fabio; Jullien, Celine; Franceschini, Pier Luigi; Nagy, Péter
Ημερομηνία:
18/03/2016
Τύπος:
Ημερίδα
Preview:
Τίτλος:
Νέα Λειτουργικά Τρόφιμα: Καινοτομίες, διατροφή και η επίδραση στην υγεία
Δημιουργός/Συντελεστής:
Κουρκουτάς, Ιωάννης
Ημερομηνία:
23/02/2016
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Επίδραση του τηγανίσματος στα βιοδραστικά μικροσυστατκά των τροφίμων
Δημιουργός/Συντελεστής:
Καλογερόπουλος, Νίκος
Ημερομηνία:
23/02/2016
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Τροφογενείς λοιμώξεις και τοξινώσεις
Δημιουργός/Συντελεστής:
Κοντελές, Σπύρος
Ημερομηνία:
16/02/2016
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Μυκοτοξίνες και τρόφιμα (παραγωγή -τοξικότητα-προφυλάξεις)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Μαρκάκη, Παναγιώτα
Ημερομηνία:
16/02/2016
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2015-2016: Χημεία και Βιομηχανία, μια ιστορική σχέση με ευοίωνο μέλλον (Βʼ Κύκλος Ομιλιών)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας ΙΘΦΧ/ΕΙΕ; Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ)
Ημερομηνία:
12/01/2016 - 26/01/2016
Τύπος:
Εκπαιδευτική εκδήλωση
Preview:
Τίτλος:
Γενομική της διατροφής
Δημιουργός/Συντελεστής:
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
11/09/2015
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Νέα εργαλεία στην υπηρεσία της αυθεντικότητας τροφίμων και ποτών
Δημιουργός/Συντελεστής:
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
11/09/2015
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
eNewsletter 'Έρευνα & Καινοτομία' (τεύχος 292, 1-15/06/2015)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ημερομηνία:
01/06/2015
Τύπος:
Ενημερωτικό δελτίο
Preview:
Τίτλος:
eNewsletter 'Έρευνα & Καινοτομία' (τεύχος 271, 1-15/07/2014)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ημερομηνία:
01/07/2014
Τύπος:
Ενημερωτικό δελτίο
Preview:
Τίτλος:
Kαινοτομία, Έρευνα & Τεχνολογία (τεύχος 91, Μάρτιος - Μάιος 2013): Οι Ελληνικές Επιστημονικές Δημοσιεύσεις 1996-2010: Βιβλιομετρική μελέτη με στοιχεία της βάσης Scopus
Δημιουργός/Συντελεστής:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ημερομηνία:
Μαΐ-2013
Τύπος:
Περιοδικό
Preview:
Τίτλος:
eNewsletter 'Έρευνα & Καινοτομία' (τεύχος 239, 16-28/02/2013)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ημερομηνία:
16/02/2013
Τύπος:
Ενημερωτικό δελτίο
Preview:
Τίτλος:
Λειτουργικά Τρόφιμα
Δημιουργός/Συντελεστής:
Ζαμπέλας, Αντώνης; Ξενάκης, Αριστοτέλης
Ημερομηνία:
27/11/2012
Τύπος:
Ομιλία
Preview:
Τίτλος:
Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις "Επιστήμης Κοινωνία", 2011: Κοινωνία και υγεία με αναφορά στη συμβολή της χημείας, (Α' Κύκλος Ομιλιών)
Δημιουργός/Συντελεστής:
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Ημερομηνία:
01/11/2011 - 30/11/2011
Τύπος:
Εκπαιδευτική εκδήλωση